Gården Besøg Engros Gårdsalg Spisesteder Medier Kontakt


Hos Troldgaarden opdrætter vi sortbrogede danske landgrise, græskvæg og lam, som har levet så naturligt som muligt. Økologisk kød med en helt unik smag og kvalitet. Der vil være mulighed for at købe fersk men, som udgangspunkt er varerne på frost.

Gården Troldgaarden er bygget omkring år 1900 midt imellem Horsens og Århus i et smukt område med Tornsbjerg Skov lige i baghaven. De åbne og fredelige omgivelser skaber perfekte rammer for, at gårdens grise, kalve, får og andre dyr kan leve udendørs under de bedste og mest naturlige vilkår.

Troldgaarden er et økologisk landbrug, baseret på helhedstanken om at tage størst mulig hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed i produktionen af kød og afgrøder.

Vores dyr skal  leve  så  naturligt  som muligt. De  sortbrogede  grise  på Troldgården tilbringer således ikke deres liv på spaltegulve i lukkede stalde. De  lever  et  griseliv  under åben himmel i  tråd med,  hvad  Dyrenes  Beskyttelse betegner som rigtig god dyrevelfærd.Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
Troldgården
Troldkirkevej 4
8732 Hovedgård Vedslet
Tlf 28693516 / 22409396
CVR-nr 29714940
Øko Aut: 1104628